Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Elf Shoes by pamela wynne - Τα παπουτσάκια των ξωτικών



This is for sure the next project I'll start. Elf shoes for the whole family and for a couple of friends that will surely love them. Christmas is about to come anyway... It's a pattern by Pamela Wynne I found in ravelry http://www.ravelry.com/patterns/library/elf-shoes and I really love it!



Αυτό θα είναι σίγουρα το επόμενο πράγμα που θα φτιάξω: ξωτικο-παπουτσάκια για όλη την οικογένεια. Άσε που ξέρω τουλάχιστον δυο φίλες που θα ξετρελλαθούν με ένα τέτοιο δώρο. Κι όπως και να το κάνεις, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Το σχέδιο μπορείτε να το βρείτε στο ravelry http://www.ravelry.com/patterns/library/elf-shoes στα αγγλικά. Αν χρειαστείτε βοήθεια με τις οδηγίες, εδώ είμαστε!

3 σχόλια:

BST ART είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
BST ART είπε...

Καλησπέρα!Μ'αρέσει πολύ αυτό το σχέδιο....αλλα δεν τα πάω καλά με την ανάγνωση οδηγιών στα αγγλικά....Μπορείς να με βοηθήσεις?Θα ήθελα πολύ να τα προσπαθήσω αυτά! :) Ευχαριστώ....

Vassiliki είπε...

Στείλε μου ό,τι απορίες έχεις και θα σου μεταφράσω τα αντίστοιχα κομμάτια. Θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ πιο εύκολο απ' ό,τι φαίνεται να τα φτιάξεις αυτά τα παπουτσάκια!