Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Pasiphae shawl - Η εσάρπα της Πασιφάης


Να η πρώτη εσάρπα που σχεδίασα επισήμως για το ravelry. Επειδή, όμως, όπως είπαμε οι καιροί είναι δύσκολοι, μπορώ να στείλω το πατρόν σε όποια από σας ενδιαφέρεται, δωρεάν (μην το πείτε στις αγγλόφωνες, γερμανόφωνες και λοιπές πλέκτριες, εντάξει;) Λυπάμαι που δεν το έχω μεταφράσει ακόμα στα ελληνικά, αλλά αν τα "κουτσοκαταφέρνετε" με τα αγγλικά, πάλι δε θα έχετε πρόβλημα, γιατί το σχέδιο είναι απλό και υπάρχουν διαγράμματα για τις δαντελωτές πλέξεις. Επίσης, θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας! Το σχέδιο έγινε με πολύ αγάπη και οι περισσότερες γυναίκες της οικογένειάς μου έχουν ήδη τη δική τους... Πασιφάη. Αν θέλετε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες, υπάρχουν στο Ravelry. Φιλιά σε όλες και... καλή ψήφο (για να μην ξεχνιόμαστε!)
Εννοείται πως το ίδιο -η δωρεάν διάθεση, δηλαδή- ισχύει για όλα μου τα σχέδια.

9 σχόλια:

giasmin είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ,ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ.

Άννα είπε...

Πολύ όμορφο! Μπράβο σου! Ως αρχάρια στο πλεξιμο δεν τολμώ να σου ζητήσω το σχέδιο!!!
Σε κανα δυο χρόνια ίσως!

πουαντερι είπε...

Βασιλικη ειναι υπέροχη, ηδη την εβαλα στις αγαπημένες μου στο ravelry.
Εμαθα απο κοινη μας φιλη οτι διέπρεψες ομως και αλλού!!!!

Vassiliki είπε...

;;;

Unknown είπε...

Beautiful shawl!! I love the design. Great work!

ειρηνη είπε...

υπεροχο σχεδιο οπως και το θαλασσολιβαδο.αν ισχυει η προσφορα σου θα τολμουσα να σου ζητησω τα σχεδια. να εισαι παντα καλα

Vassiliki είπε...

Το σχέδιο υπάρχει και διατίθεται δωρεάν στις ελληνίδες πλέκτριες, αλλά αυτή τη στιγμή είναι έτοιμη μόνο η αγγλόφωνη εκδοχή του. Όποια φίλη μπορεί να διαβάζει οδηγίες από τα αγγλικά δεν έχει παρά να μου το πει, για να της το στείλω.

Unknown είπε...

Πάρα πολύ όμορφα όλα τα σχέδια. Συγχαρητήρια. Θα μπορούσα, παρακαλώ, να έχω οδηγίες για το Pasiphae Shawl; Είναι εκπληκτικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι πάντα τόσο όμορφες δημιουργίες.

nikiad.blogspot.gr είπε...

Έχω ξετρελαθεί με τις
εσάρπες σου !!! ΥΠΕΡΟΧΕΣ !!!!!!
Μου φαίνεται ότι θα παρατήσω το κέντημα και θα πιάσω τις βελόνες!!
Νίκη